Friday, March 19, 2010

Open To invited Readers Only

Tadi saya saje je buka blog ex hubby saya...macam biasa...saje je nak tengok sejauh mana tahap dia menipu ni. Tapi selebihnya saya suka pergi blog orang lain melalui blog dia sebab  saya memang jarang follow blog orang lain. Kalau ade link yang interesting dari blog dia..., saya hanya perlu klik je.Contohnya blog sonata yang kaki jalan tu..seronok juga baca. Tapi aleh-aleh...tertera 'this blog is open to invited readers only'.....hahaha baru je dia kata nak terminate blog dia sekarang dah tak bagi saya buka pulak....hahaha. Dia tak nak saya control  dia kelentong.....whatever lah...So sekarang saya baca blog orang lain melalui blog KL Citizen jelah. 

Dia kata nak berubah....hahaha 9 tahun tak berubah, tup tup mau ubah ka. Dari saya nak bercerai 2001 terus sampai 2009...still tak ubah-ubah, tiap kali dia timbul masalah....tiap kali tu janji nak berubah...pepatah pujangga semua keluar...akhirnya hampeh. Cayalah panas baran mu takkan reda sampai kiamat.