Sunday, November 15, 2009

ARIANNA'S GRADUATION @ D' PALMA AMPANG
Hari ini....saya merasa sangat gembira dapat membawa Arianna pulang ke KL untuk bersama-sama rakan-rakannya menamatkan pelajaran di tadika Putera Puteri.... I know how much this meant for her. Saya mahu semua anak-anak saya merasa alam tadika, menamatkannya dengan fasih membaca dan melalui alam graduasi. Saya mahu anak-anak saya ada kenangan untuk di simpan ketika dewasa dan tidak merasa saya mengabaikan walau salah seorang dari mereka.

Kali ini graduasi Tadika Putera Puteri bertempat di D' Palma ampang....the same place I had my annual lunch with other teachers. Saya di tempat kan bersama VIP...Datin Khairani dan Datuk Roslan. Guru-guru yang mengetahui penceraian saya , memeluk dan memberi saya sokongan untuk meneruskan hidup seterusnya. Jasa mereka menjaga dan memberi kasih sayang kepada anak-anak saya tidak mungkin dapat saya balas di dunia ini. Teacher Mar, Nai, liza, wawa and the rest....THANK YOU VERY MUCH....FROM THE BOTTOM OF MY HEART.

Hari Anugerah Cemerlang Nursarah Arissa
Jam 3 ptg hari Jumaat ,saya sudah mula berada di dalam bas mengharungi perjalanan 4 jam ke Butterworth untuk berjumpa anak2 tersayang. Sebaik tiba , hati menjadi sayu melihat pipi Daniel lebam kerana terlanggar kerusi sejak selasa lalu. Kesian melihat buah hati pengarang jantung hati saya dalam keadaan begitu...yang mengubat kesayuan hanyalah setelah melihat telatahnya yang menerpa dan merangkul erat tubuh saya.Dia sangat aktif sekarang ni. Hari ini juga mendapat khabar Sarah akan menerima hadiah kerana pencapaian cemerlang dalam subjek Bahasa Inggeris. Tak sangka baru sebulan di sini , dia sudah menunjukkan pencapaian yang memberangsangkan. Saya percaya perkembangan pelajaran anak2 saya menjadi lebih baik kerana penceraian ini. Sarah mungkin lebih tenang.Begitu juga dengan saya . Insyaallah mereka akan menjadi lebih baik sebaik kami berpindah ke rumah baru nanti. Mudah-mudahan.

THIS IS IT- MICHAEL JACKSONFinally three big fans of MJ (Me, Shan and Angie) got together to enjoy this man's final show.THIS IS IT......I just don't understand why everyone in the theater just kept quiet while I just felt like singing , clapping and waving my hands (just like in the real concert). We finally did. MJ is alive..............in my heart. It's just amazing seeing him there training for the coming concert. To me...He still live.